Vele zorgverzekeraars hebben volledig ingezet op digitale processen voor het werven van nieuwe klanten en het afhandelen van klantenservice vraagstukken. Het digitaliseren van deze processen zorgt voor een versnelling van digital business waarbij de wens van de klant centraal staat. In navolging van zorgverzekeraars en andere financiële instellingen zijn ook andere branches in transitie naar meer digital zakendoen (digital business). Om dit versneld te kunnen doen wordt er vaak gebruik gemaakt van interim managers en professionals die helpen bij het aanjagen en versnellen van digital business. Digital business gaat om meer dan alleen een website bouwen, het gaat om verandering in cultuur, gedrag, technologie en de juiste kennis en ervaring.

Welke zorgpolis past bij u? Vindt u het niet erg als u zorgverzekeraar bepaalt welke arts, specialist of ziekenhuis u mag bezoeken? Dan kunt u besparen door een naturapolis of (later) misschien een budgetpolis te nemen?

Wilt u liever zelf kiezen naar welke arts, kliniek, ziekenhuis of specialist u gaat bij niet-spoedeisende zorg? Dan is de restitutiepolis mogelijk het meest geschikt in uw situatie. Wilt u zeker zijn dat uw zorgverzekeraar geen eigen maximum vergoeding stelt aan niet gecontractteerde zorg? Dan is de zuivere restitutiepolis waarschijnlijk het meest geschikt in uw situatie.

 

 

Zuivere restitutie polis?

ONVZ zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar die al jaren een 100% zuivere restitutiepolis aanbiedt. ONVZ is daarnaast ook al jaren op rij de best beoordeelde zorgverzekeraar volgens Independer, Zorgwijzer, Marketresponse en nog enkele partijen.

Bekijk hier alle beoordelingen van ONVZ zorgverzekeraar van de laatste twee jaar. 

Meer premies vergelijken?

Kijk hier voor een overzicht van de zorgpremies van restitutie en natura zorgverzeringen.

 

Wij raden u aan om advies in te winnen bij meerdere zorgverzekeraars of verzekeringsadviseurs alvorens een keuze te maken.

 

Hieronder enkele veel gestelde vragen:

1. Hoe laat is het?

2. Hoe gaat het?

3. Wat doe je vanavond?

4. Ken ik jou niet ergens van?

5. Mag ik je wat vragen?

 

Bent u tevreden met uw zorgverzekeraar? Of juist helemaal niet? Deel uw mening door eenvoudig sterren toe te kennen aan de zorgverzekeraar die u wilt beoordelen. U kunt in de rechterkolom zoeken naar uw zorgverzekeraar.

Wilt u toelichting geven, ook dat is mogelijk. Klik op een zorgverzekeraar uit onderstaande lijst en geef uw mening.

Zorgverzekeraar 

   
 Agis  
 
 Anderzorg    
 Amersfoortse
   
 Avero Achmea     
 Azivo    
 Besured    
 Blue/Bewuzt     
 CZ    
 De Friesland     
 De Goudse     
 Delta Lloyd     
 Ditzo    
 DSW    
 Energiek    
 FBTO    
 Interpolis    
 IZA    
 IZZ    
 Kiemer    
 Menzis    
 OHRA    
 ONVZ Zorgverzekeraar    
 PNO    
 Pro Life     
 Promovendum    
 Salland    
 Stad Holland    
 TakeCareNow    
 Trias    
 Unive    
 VGZ    
 VVAA    
 You Care    
 Zilveren Kruis    
 Zorg en Zekerheid    
     
     

Bij een restitutie zorgverzekering kunt u zelf uw eigen specialist of ziekenhuis kiezen. Bij een zuivere restitutiepolis wordt er 100% vergoed volgens marktconform tarief. 

1. ONVZ Zorgverzekeraar (zuivere restitutiepolis) 

2. PNO Zorg (zuivere restitutiepolis)

3. Delta Lloyd (zuivere restitutiepolis)

4. Ditzo (normale restitutiepolis)