Welkom op mijnzorgverzekering.nl, de site die alle interessante informatie over zorgverzekeringen bijhoudt. Wij informeren u over de wijzigingen in de zorgverzekering van 2014, en u leest hier als eerste de nieuwe premies zorgverzekering 2015

Wijzigingen zorgverzekering 2015

Ook dit jaar wordt het weer spannend wat de wijzigingen in de zorgverzekering gaat worden. In de sectie zorgverzekering nieuws houden we veel publicaties bij en houden we u op de hoogte van de plannen van de overheid als het gaat om aanpassingen in vergoedingen in de basisverzekering. Hier houden we ook nieuws van de individuele zorgverzekeraars bij zodat u weet wat er voor uw zorgverzekering gaat veranderen in 2015.

 

Welkom bij het premie overzicht van de zorgverzekeringen in 2015. Hier publiceren wij vanaf eind oktober/ begin november de premies van de zorgverzekering van 2015. U krijgt een volledig overzicht van alle premies zorgverzekeringen van 2015 van bijvoorbeeld Agis, Menzis, Zilveren kruis Achmea, VGZ, ONVZ, DSW, Anderzorg, Zekur, Unive.

Dus, kom snel terug voor een overzicht van de premies zorgverzekering van 2015.


Bij een restitutie zorgverzekering kunt u zelf uw eigen specialist of ziekenhuis kiezen. Bij een zuivere restitutiepolis wordt er 100% vergoed volgens marktconform tarief. 

1. ONVZ Zorgverzekeraar (zuivere restitutiepolis) 

2. PNO Zorg (zuivere restitutiepolis)

3. Delta Lloyd (zuivere restitutiepolis)

4. Ditzo (normale restitutiepolis)